Sähköiset huoltokirjat

15.2. Etäkoulutus | 24.3. Etäkoulutus

Hybridikoulutukset pidetään Tuusulassa/Espoossa ja etäyhteyksillä.

Koulutuksen sisältö

Yhä useampi autonvalmistaja on siirtynyt käyttämään autoissaan sähköistä huoltokirjaa, jolloin auton huoltomerkinnät tulee tehdä verkkoportaalin kautta autonvalmistajan sähköisen huoltokirjan tietokantaan. Riippumattomankorjaamon ei kannata käännyttää asiakkaitaan pois, koska myös riippumattomillakorjaamolla on oikeus ja mahdollisuus täyttää uusien autojen sähköiset huoltokirjat.

Kurssilla tutustutaan ajoneuvovalmistajien sähköisiin huoltokirjoihin ja niiden käyttöön. Luodaan osallistujille tunnukset ajoneuvovalmistajien portaaleihin ja haetaan oikeuksia sähköisten huoltokirjojen käyttöön. Kurssille osallistujan on otettava oma tietokone mukaan ja omattava tietokoneen käytön perustaidot. Osallistujalla tulee olla käytössä sähköposti johon pääsyä tarvitaan portaalitunnusten luomisessa. Ennakkovalmisteluina osallistujan on hankittava sähköisessä muodossa yrityksensä kaupparekisteriote (alle 6 kk vanha) sekä skannaus sähköisessä muodossa ajokortista tai henkilökortista.

Kurssilla käsitellään sähköiset huoltokirjat seuraaville merkeille:

  • Audi, VW, Skoda
  • BMW, Mini
  • Mercedes-Benz, Smart
  • Ford
  • Mazda


Kuinka osallistun etäkoulutukseen?

Etäkoulutukset toteutetaan Microsoft Teams -sovelluksen kautta. Osallistuminen voi ensimmäisellä kerralla vaikuttaa hankalalta, mutta tutustumalla ohjeisiin ei osallistumisen kanssa pitäisi tulla ongelmia.

Tustutu ohjeisiin tästä linkistä.


Varmista paikkasi kurssilla ilmoittautumalla mahdollisimman pian

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutuksen hinta on 325 € alv. 0 %, Diagnon diagnoosiohjelmistoasiakkaille 235 € alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 prosenttia osallistumismaksusta. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi tee se sähköpostilla [email protected] Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.