Brembo Expert -koulutus

8.6. Etäkoulutus

Koulutuksen sisältö

BremboExpert.pngKorkeatasoinen jarrujärjestelmäkoulutus autokorjaamoille sekä varaosaliikkeille, jonka virallisena Brembo Expert sertifioituna kouluttajana toimii Diagno Finland Oy.

Laaja-alaisen koulutuksen aikana tutustutaan nykypäivän jarrujärjestelmiin, toiminnallisuuksiin sekä kartoitetaan tietoa tulevaisuuden jarrujärjestelmien osalta kuten Brake-by-Wire.

Brembo Expert -peruskurssin käyneet ja loppukokeen suorittaneet saavat virallisen Brembo Expert Sertifikaatin sekä oheismateriaalit käyttöönsä. Erotu eduksesi huippubrändättynä ja markkinoiden parhaana jarruasiantuntijana.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää Brembo Expert konseptisopimuksen allekirjoituksen.


Kuinka osallistun etäkoulutukseen?

Etäkoulutukset toteutetaan Microsoft Teams -sovelluksen kautta. Osallistuminen voi ensimmäisellä kerralla vaikuttaa hankalalta, mutta tutustumalla ohjeisiin ei osallistumisen kanssa pitäisi tulla ongelmia.

Tustutu ohjeisiin tästä linkistä.


Varmista paikkasi kurssilla ilmoittautumalla mahdollisimman pian.

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutukseen voi osallistua ainoastaan Brembo Expert -konseptikorjaamot, hinta 195 € alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 prosenttia osallistumismaksusta. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi tee se sähköpostilla [email protected] Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.