Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskortti - työturvallisuus yhteisellä työpaikalla

Turvallisuuden hallinta yhteisellä työpaikalla edellyttää tilaajayrityksen ja toimittajayritysten välistä toimivaa yhteistyötä. Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla.

Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta myönnetään viisi vuotta voimassa oleva, henkilökohtainen työturvallisuuskortti.


Työturvallisuuskorttikurssin sisältö

Koulutus on yhden päivän mittainen eli 8 tuntia ja lopussa on tentti. Koulutus antaa perustiedot työpaikkojen vaaroista ja kuormitustekijöistä. Nykyinen työturvallisuuskorttikurssi voidaan entistä paremmin kytkeä osaksi henkilöstön koulutusta ja kehittämistä. Koulutuksessa käydään läpi mm. seuraavia asioita: nolla tapaturma-ajattelu, perehdyttäminen ja opastus, työsuojeluorganisaatio. Iltapäivän ohjelma on varattu vaarojen ja kuormitustekijöiden tunnistamiseen ja toimenpiteiden kehittämiseen.

Koulutuksesta ei saa Trafi-ammattipätevyys merkintää.


Kiinnostuitko koulutuksesta?
Ennakkoilmoittaudu koulutukseen täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme yhteydessä, kun ilmoittautuneita on riittävästi ja koulutus toteutuu.
Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutuksen hinta on 100 € alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.