Perävaunujen paineilmajärjestelmät – Wabco PIN-koulutus

Koulutuksen sisältö

Kuten muidenkin ajoneuvojärjestelmien korjauksissa, myös perävaunujen jarrujärjestelmien kohdalla diagnoositesteriä käytetään erilaisiin tehtäviin. Diagnoositesterillä voidaan esimerkiksi tehdä muutoksia jarrujärjestelmän asetuksiin. Koska toimenpiteillä on suora vaikutus jarrujärjestelmän toimintaan ja siten myös turvallisuuteen, nämä toiminnot on suojattu asentajakohtaisilla PIN-koodeilla. Saadakseen PIN-koodin, asentajan on osallistuttava vastaavaan koulutukseen ja läpäistävä kurssin aikana järjestetty koe hyväksytysti.

Wabcon vaatima PIN-koodi on järjestelmäkohtainen. Siksi koulutus koostuu kolmesta yksipäiväisestä koulutuksesta, joista jokaisena kurssipäivänä käsitellään tietyt järjestelmätyypit ja suoritetaan vastaava koe.

Kurssipäivien aiheet ovat:

  • 1. päivä: Henkilö Wabco ABS A ja B, Vario C ja VCS2
  • 2. päivä: Wabco EBS C/D
  • 3. päivä: Wabco EBS E

Kurssilta saadut PIN-koodit soveltuvat Wabcon testerille.

Myös Bosch KTS Truck -testeri vaatii oman ns. PIN2-koodin syöttämisen, jotta käyttäjä pääsisi hyödyntämään em. toimintoja. Saadakseen tunnukset käyttäjän on osallistuttava vastaavaan koulutukseen. Tunnusten myöntämiseen hyväksytään myös todistus suoritetusta Wabco EBS -kurssista.


Varmista paikkasi kurssilla ilmoittautumalla mahdollisimman pian

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutuksen hinta on 340 €/päivä alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 prosenttia osallistumismaksusta. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi tee se sähköpostilla [email protected] Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.