Merkkiohjelmistot Opel

Koulutuksen sisältö

Joskus korjaamolla saattaa tulla tarve käyttää merkkitesteriä, vaikka käytössä olisikin monimerkkitestereitä. Tarve saattaa tulla ajankohtaiseksi varsinkin ohjainlaitepäivityksissä, mutta joskus jopa paljon yleisemmissäkin korjaamotöissä. Riippumattomalla korjaamolla on mahdollisuus käyttää Opelin omaa GDS2 diagnoosiohjelmistoa esimerkiksi vikakoodien lukemiseen ja komponenttitestien suorittamiseen vian selvittämiseksi Passthru-toiminnolla varustetun monimerkkitesterin avulla.

Kurssilla tutustutaan GME Info Tech portaaliin ja TIS-Online korjaamoinformaatiojärjestelmään. Käydään läpi GDS2 diagnoosiohjelmiston vaatimukset, asennus ja käyttö teorian sekä käytännön harjoitusten avulla monimerkkitesterin laiteympäristössä.

Kouluttajana toimii Björn Boström, Diagno Finland Oy


Kiinnostuitko koulutuksesta?
Ennakkoilmoittaudu koulutukseen täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme yhteydessä, kun ilmoittautuneita on riittävästi ja koulutus toteutuu.
Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutuksen hinta on 310 € alv. 0 %, Diagnon diagnoosiohjelmistoasiakkaille 225 € alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 prosenttia osallistumismaksusta. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi tee se sähköpostilla [email protected] Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.