Merkkiohjelmistot Mercedes-Benz ja VW-Group

Koulutuksen sisältö MB

Koulutus mahdollistaa Mercedes-Benz ajoneuvojen huollon, korjauksen ja vianmäärityksen nostamisen uudelle tasolle kohtuuhintaisesti, olemassa olevan diagnoositesterin rautaa hyväksi käyttäen. Käyttöoikeus muodostuu vuosittaisesta 110 € lisenssimaksusta, sekä tarpeen tullen ostettavista, esimerkiksi 10 €/tunti käyttöoikeuksista.

J2534 kelpoisen diagnoositesterin avulla korjaamon on mahdollista hyödyntää valmistajan huoltoverkostoille suunnattua XENTRY diagnoosiohjelmistoa diagnoosi-, koodaus- ja ohjelmointitöihin EURO 5 uudemmissa Mercedes Benz ja SMART ajoneuvoissa. Koulutuksessa tutustutaan tarvittaviin rekisteröinti- ja asennusprosesseihin, sekä ohjelmiston käyttöön myös käytännössä.

  • Rekisteröityminen TechInfo shop verkkokauppaan
  • Ohjelmiston ensitilaus ja asennus BluRay levyltä
  • StartKey ja ohjelmiston lisensointi
  • Käyttöajan hankinta
  • XETNRY Flash oikeuksien hakuprosessi
  • Ohjelmiston käyttö yleisimpiin korjaamon töihin

Koulutuksen sisältö VW

Tutustutaan VW-Group erWin-korjaamoinformaatiojärjestelmään ja VW-Group ODIS (Offboard Diagnostic Information System) ohjelmaan.  Passthru yhteensopivan ja J2534 kelpoisen diagnoositesterin ja Euro-5 -ohjelmiston vaatimuksiin, käyttöön sekä ohjelmien asentamiseen PC:lle esimerkkinä Bosch KTS 560 laiteympäristö. Kurssin käyneellä osallistujalla on tarvittavat tiedot ODIS järjestelmän käyttöönottoon ja hyödyntämiseen korjaamolla.

Kurssilla tutustutaan myöskin Ross Tech VCDS (entinen VAG-COM) ohjelmiston asennukseen sekä käyttöön teoria ja käytännön harjoitusten avulla.


Kiinnostuitko koulutuksesta?
Ennakkoilmoittaudu koulutukseen täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme yhteydessä, kun ilmoittautuneita on riittävästi ja koulutus toteutuu.
Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutuksen hinta on 325 € alv. 0 %, Diagnon diagnoosiohjelmistoasiakkaille 235 € alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.