Mekaanikon autosähkötekniikka

Koulutuksen sisältö

Nykyaikainen auto tuodaan korjaamolle ja akku on tyhjä. Miten voi varmistaa missä vika on ollut ja mitä asioita pitää ottaa huomioon, jotta ongelma ei toistu? Autojen energianhallintajärjestelmät aiheuttavat haasteita vaikkapa normaalin akun vaihdon yhteydessä ja testeriä tarvitaan yhä useammin myös latausjärjestelmän toiminnan tarkistamiseen.

Kurssilla keskitytään käytännönläheisesti yleisimpiin sähkötekniikkaan liittyviin töihin ja testerin käyttöön. Tällaisia töitä ovat mm. uuden akun koodaaminen, lataus- ja käynnistysjärjestelmän tarkistaminen, erilaisten akkutyyppien lataaminen akkuvaraajalla, akun kunnon tarkastaminen. Kurssin tarkoitus on antaa osallistujalle valmius suoriutua yleisimmistä auton sähkötekniikkaan liittyvistä korjaus, vaihto ja tarkastustöistä, antaa ymmärrystä energianhallintajärjestelmistä ja testerien käytöstä.

Kouluttajana toimii Frans Malmari, Diagno Finland Oy.


Varmista paikkasi kurssilla ilmoittautumalla mahdollisimman pian.

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutuksen hinta on 310 € alv. 0 %, Diagnon oskilloskooppi- ja diagnoosiohjelmistoasiakkaille 225 € alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 prosenttia osallistumismaksusta. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi tee se sähköpostilla [email protected] Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.