Korjaamo-ohjelmistot ja tietolähteet

Koulutuksen sisältö

Erilaiset tietojärjestelmät ovat korjaamolle välttämätön työkalu ajoneuvon korjaamisessa ja vianhaussa. Tietoa on tarjolla runsaasti erilaisten ohjelmien muodossa, mutta tiedon löytäminen voi olla hankalaa. Tietojärjestelmät ovat käytöltään erilaisia ja ohjelmissa saatavilla oleva tietomäärä vaihtelee. Myös internet tarjoaa paljon informaatiota, mutta tiedon löytäminen ja sen luotettavuus muodostuvat haasteeksi. Korjaamon päivittäisissä tilanteissa tieto saattaa siis usein olla käytettävissä, mutta sitä ei löydetä tai etsintään kuluu liikaa aikaa.

Kurssilla tutustutaan korjaamo-ohjelmistoihin (Alldata, Autodata, Bosch ESItronic ja Hella Gutmann HGS Data), niiden käyttöön ja erityispiirteisiin. Harjoitellaan ohjelmien käyttöä Teknisessä palvelussamme eteen tulleiden käytännön esimerkkien kautta. Lisäksi kurssilla pyritään vastaamaan kysymyksiin kuten, mikä tieto on luotettavaa, mitä tietoa yritystoiminnassa saa käyttää ja mikä tieto on tekijänoikeuksien alaista.


Kiinnostuitko koulutuksesta?
Ennakkoilmoittaudu koulutukseen täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme yhteydessä, kun ilmoittautuneita on riittävästi ja koulutus toteutuu.
Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutuksen hinta on 325 € alv. 0 %, Diagnon diagnoosiohjelmistoasiakkaille 235 € alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.