Dieselpakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmät

8.-9.6. Espoo

Koulutuksen sisältö

Pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmät tuottavat yhä enemmän päänvaivaa korjaamoilla. Ongelmana saattaa olla partikkelisuodattimen regeneroinnin epäonnistuminen tai tämän liian nopea tukkeutuminen. Kaiken lisäksi sekä DPF-partikkelisuodattimeen että AdBlue-käyttöiseen SCR-järjestelmään liittyy määräaikaishuoltojen yhteydessä suoritettavia huoltotoimia.

Järjestelmien tunteminen helpottaa työskentelyä näiden parissa oli sitten kyseessä huolto tai vianetsintä. Kurssilla tutustutaan järjestelmien toimintaan ja niihin liittyviin huoltotoimiin sekä teorian että käytännön muodossa. Sisältö painottuu kevyessä kalustossa käytettäviin järjestelmiin.

Tavoitteena on, että kurssin käynyt mekaanikko tunnistaa eri jälkikäsittelyjärjestelmät ja niiden vaatimat huoltotoimet sekä toimintaedellytykset ja kykenee diagnosoimaan järjestelmiä johdonmukaisesti.

Kouluttajana toimii Björn Boström, Diagno Finland Oy.


Varmista paikkasi kurssilla ilmoittautumalla mahdollisimman pian.

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutuksen hinta on 310 €/päivä alv. 0 %, Diagnon diagnoosiohjelmistoasiakkaille 225 €/päivä alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 prosenttia osallistumismaksusta. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi tee se sähköpostilla [email protected] Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.