Dieseljärjestelmien perusteet

Koulutuksen sisältö

Huoltotoimia ja vianetsintää helpottaa, kun tuntee järjestelmän toimintaperiaatteen kokonaisuutena. Yksipäiväisellä Dieseljärjestelmien perusteet -kurssilla perehdytään kaikkia järjestelmätyyppejä koskeviin toimintoihin, joten kurssi on mainio valinta, jos haluat saada laajan yleiskuvan dieseleiden toiminnasta.

Kurssilla tutustutaan dieseljärjestelmän toimintaedellytyksiin sekä eri järjestelmätyyppeihin. Kurssilla perehdytään polttonestepiireihin ja niihin liittyviin huoltotoimiin, hehkutusjärjestelmiin sekä moottorin ilmanottojärjestelmään, kuten ahtopaineen tuottoon, imusarjaläppiin ja pakokaasujen takaisinkierrätykseen sekä niihin liittyviin ongelmiin. Lisäksi tutustutaan pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmiin ja niiden yleisimpiin huoltotoimiin.

Tavoitteena on, että osallistuja kurssin käytyään tunnistaa eri järjestelmätyypit ja tuntee dieseljärjestelmien toimintaedellytykset.

Kouluttajana toimii Björn Boström, Diagno Finland Oy.


Kiinnostuitko koulutuksesta?
Ennakkoilmoittaudu koulutukseen täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme yhteydessä, kun ilmoittautuneita on riittävästi ja koulutus toteutuu.
Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutuksen hinta on 310 € alv. 0 %, Diagnon diagnoosiohjelmistoasiakkaille 225 € alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.