Common rail 2 - Continental, Delphi, Denso

25.-26.5. Espoo

Koulutuksen sisältö

Jokaisella järjestelmävalmistajalla on omat erikoisuutensa, jotka saattavat tuoda haasteita korjaamolla tapahtuvaan vianetsintään. Joskus vieraan järjestelmän normaali toiminta voidaan jopa tulkita viaksi. Tämän kurssin tarkoituksena on perehdyttää osallistuja Continentalin, Delphin ja Denson common rail -järjestelmien erityispiirteisiin ja siten tehostaa vianetsinnän tuottavuutta ja oikeaan vikadiagnoosiin päätymistä korjaamolla.

Kurssilla perehdytään valmistajien eri järjestelmä- ja komponenttityyppeihin sekä niiden toimintoihin. Kurssi sisältää sekä teoriaa että käytäntöä, eri diagnoosivälineitä käyttäen.

Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka hallitsevat common rail -yhteispaineruiskutuksen perusteet. Ennen kurssille tuloa suosittelemme osallistumista Common rail 1 -kurssille.

Tavoitteena on, että kurssin käytyään osallistuja tuntee eri järjestelmävalmistajien erityispiirteet ja kykenee kaikkien yhteispaineruiskutusjärjestelmien tehokkaaseen vianetsintään.

Kouluttajana toimii Björn Boström, Diagno Finland Oy.


Varmista paikkasi kurssilla ilmoittautumalla mahdollisimman pian.

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutuksen hinta on 310 €/päivä alv. 0 %, Diagnon diagnoosiohjelmistoasiakkaille 225 €/päivä alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 prosenttia osallistumismaksusta. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi tee se sähköpostilla [email protected] Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.