Common rail 1 – Bosch

15.-16.3. Espoo/Vantaa

Koulutuksen sisältö

Kaksipäiväisellä common rail 1 -kurssilla tutustutaan syvällisesti common rail -järjestelmiin. Kurssin pääpaino on Boschin valmistamissa järjestelmissä, mutta koulutus antaa vankan pohjan yhteispaineruiskutuksen diagnosointiin yleiselläkin tasolla.

Kurssilla tutustutaan kaikkiin Boschin valmistamiin kevyen kaluston common rail -järjestelmätyyppeihin, näissä käytettäviin komponentteihin sekä järjestelmien vianetsintään. Aiheina ovat mm. erilaiset sopeutustoiminnot, toimintotestit sekä diagnosoinnissa käytettävät testauslaitteet.

Kurssi sisältää teoriaa, aiempaa enemmän käytäntöä mittausharjoituksin sekä vinkkejä käytännön ongelmatilanteisiin.

Tavoitteena on, että osallistuja kurssin käytyään tunnistaa eri järjestelmätyypit, tietää järjestelmien toimintaedellytykset ja pystyy tietojen pohjalta diagnosoimaan järjestelmää entistä loogisemmin.


Varmista paikkasi kurssilla ilmoittautumalla mahdollisimman pian

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutuksen hinta on 325 €/päivä alv. 0 %, Diagnon diagnoosiohjelmistoasiakkaille 235 €/päivä alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 prosenttia osallistumismaksusta. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi tee se sähköpostilla [email protected] Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.