Bosch KTS Truck -käyttökoulutus

7.4. Espoo

Koulutuksen sisältö

Raskaan kaluston monimerkkitesterillä KTS Truck voit diagnosoida kuorma- ja linja-autojen, perävaunujen sekä työkoneiden elektronisia järjestelmiä. Myös huolloissa ja korjauksissa tarvittavia koodauksia ja sopeutuksia on mahdollista tehdä, käytettävissä olevia kytkentäkaavioita ja tiedotteita unohtamatta. Päästäksesi käyttämään testauslaitettasi mahdollisimman tehokkaasti, suosittelemme osallistumista Bosch KTS Truck -käyttökoulutukseen.

Kurssilla tutustutaan KTS Truck -testauslaitteen ominaisuuksiin ja tämän ajoneuvoon liittämiseen. Diagnoosiohjelmiston ja korjausohjeiden käyttöä käydään läpi sekä teoriassa että käytännössä. Lisäksi tutustutaan laitteen ohjelmiston päivitykseen ja tarvittaviin PIN-tunnuksiin.

Kurssi sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoituksia ajoneuvojen parissa.

Kouluttajana toimii Ari Katila, Diagno Finland Oy


Varmista paikkasi kurssilla ilmoittautumalla mahdollisimman pian.

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutuksen hinta on 310 € alv. 0 %, Diagnon diagnoosiohjelmistoasiakkaille 225 € alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 prosenttia osallistumismaksusta. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi tee se sähköpostilla [email protected] Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.