Merkkiohjelmistot PSA

12.6. Espoo

Koulutuksen sisältö

Silloin tällöin korjaamolla saattaa tulla tarve käyttää merkkitesteriä, vaikka käytössä olisikin monimerkkitestereitä. Tarve saattaa tulla ajankohtaiseksi varsinkin ohjainlaitepäivityksissä, mutta joskus jopa paljon yleisemmissäkin korjaamotöissä. Riippumattomalle korjaamolle PSA tarjoaa korvausta vastaan pääsyn esimerkiksi korjausohjeisiin sekä mahdollisuuden käyttää diagnoosiohjelmistoa täysin toiminnoin PassThru-toiminnolla varustetun monimerkkitesterin avulla.

Kurssilla tutustutaan PSA-konsernin korjaamoinformaatiojärjestelmään ja käydään läpi diagnoosiohjelmiston vaatimukset, asennus ja käyttö monimerkkitesterin laiteympäristössä. Kurssi sisältää sekä teoriaa että käytäntöä.

Kurssilla käsiteltävät automerkit:

  • Citroen
  • Peugeot

Kouluttajana toimii Björn Boström, Diagno Finland Oy


Varmista paikkasi kurssilla ilmoittautumalla mahdollisimman pian.

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutuksen hinta on 310 € alv. 0 %, Diagnon diagnoosiohjelmistoasiakkaille 225 € alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 prosenttia osallistumismaksusta. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi tee se sähköpostilla diagno@diagno.fi. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.