Ilmastoinnin vianetsintä ja huuhtelu

18.9. Espoo

Koulutuksen sisältö

Kurssi soveltuu henkilöille, jotka osaavat käyttää ilmastoinnin huoltolaitetta ilmastointihuollon suorittamiseen. Kurssilla käydään läpi automaattisten ilmastointijärjestelmien rakenne ja toiminta sekä diagnosoiminen monimerkkitesterillä. Lisäksi opitaan vianetsintää elektronisen ohjausjärjestelmän ja kylmäainepiirin osalta.

Kylmäainepiirin vianetsintä ja korjaus vaativat erityisosaamista ja erikoistyökaluja. Kurssilla käytetään useita ilmastoinnin parissa tarvittavia työkaluja, kuten typpisarjaa koeponnistukseen ja huuhtelusarjoja kylmäainepiirin puhdistamiseen. Kurssilla päästään harjoittelemaan havainnollisen koulutusmallin sekä ajoneuvojen avulla.


Varmista paikkasi kurssilla ilmoittautumalla mahdollisimman pian.

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutuksen hinta on 310 € alv. 0 %, Diagnon diagnoosiohjelmistoasiakkaille 225 € alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 prosenttia osallistumismaksusta. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi tee se sähköpostilla diagno@diagno.fi. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.