Common rail 2 - Continental, Delphi, Denso

Koulutuksen sisältö

Jokaisella järjestelmävalmistajalla on omat erikoisuutensa, jotka saattavat tuoda haasteita korjaamolla tapahtuvaan vianetsintään. Joskus vieraan järjestelmän normaali toiminta voidaan jopa tulkita viaksi. Tämän kurssin tarkoituksena on perehdyttää osallistuja Continentalin, Delphin ja Denson common rail -järjestelmien erityispiirteisiin ja siten tehostaa vianetsinnän tuottavuutta ja oikeaan vikadiagnoosiin päätymistä korjaamolla.

Kurssilla perehdytään valmistajien eri järjestelmä- ja komponenttityyppeihin sekä niiden toimintoihin. Kurssi sisältää sekä teoriaa että käytäntöä, eri diagnoosivälineitä käyttäen.

Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka hallitsevat common rail -yhteispaineruiskutuksen perusteet. Ennen kurssille tuloa suosittelemme osallistumista Common rail 1 -kurssille.

Tavoitteena on, että kurssin käytyään osallistuja tuntee eri järjestelmävalmistajien erityispiirteet ja kykenee kaikkien yhteispaineruiskutusjärjestelmien tehokkaaseen vianetsintään.

Kouluttajana toimii Björn Boström, Diagno Finland Oy.


Kiinnostuitko koulutuksesta?
Ennakkoilmoittaudu koulutukseen täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme yhteydessä, kun ilmoittautuneita on riittävästi ja koulutus toteutuu.
Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.

Ilmoittaudu

Ehdot

Koulutuksen hinta on 310 €/päivä alv. 0 %, Diagnon diagnoosiohjelmistoasiakkaille 225 €/päivä alv. 0 %.

Koulutukset toteutuvat mikäli minimiryhmä 10─12 hlöä, riippuen koulutuksista, ilmoittautuu.

Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.